+40 762 956 741 | +40 21 313 34 25
+40 762 956 741 | +40 21 313 34 25

Despre noi

Champion Football Academy a luat naştere din dorinţa de a oferi copiilor posibilitatea practicării fotbalului de performanţă în condiţii optime. Având alături o echipă de tineri profesionişti în domeniul fotbalului, căutam să aducem la clubul nostru copii dornici de afirmare care pot tinde către marea performanţă.

Scopul şi obiectivele noastre

Scopul Academiei de Fotbal Champion este de a forma sportivi de performanţă şi de a-i promova către cluburi importante din Romania şi din strainatate.

Unul din principalele noastre obiective este de a transmite copiilor placerea de a juca fotbal. Noi considerăm că pentru a putea face performanţă în acest domeniu este nevoie în primul rând de plăcere, după care, alături de ambiţie, dorinţă şi muncă se poate realiza performanţa.

Un alt obiectiv este de a încerca să oferim permanent copiilor condiţii bune de pregătire (teren, bază sportivă modernă, echipament sportiv complet, mingi, materiale de antrenament ş.a.), dar şi clasarea cât mai bună atât în cadrul campionatelor şi turneelor interne cât şi în cadrul competiţiilor desfăşurate în afara ţării.

Considerăm comunicarea ca fiind unul din principalele aspecte ce asigură o dezvoltare rapidă şi sănătoasă a copiilor, iar ca urmare noi punem mare accent pe acest aspect atât în relaţia cu copiii cât şi în relaţia cu părinţii.

ÎNSCRIE-TE ACUM